Θεραπείες Σώματος , Προσώπου

Θεραπείες Σώματος

Body-sculpting

Manual Body Sculpting

Μασάζ κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Η διαδικασία γίνεται μόνο με τα χέρια.

Θεραπεία που απευθύνεται μόνο σε γυναίκες στις οποίες υπάρχει η προδιάθεση κυτταρίτιδας, ανεξαρτήτου πάχους.

Για την κυτταρίτιδα ευθύνονται κυρίως οι γυναικείες ορμόνες, η κατακράτηση υγρών και κληρονομικοί παράγοντες. Επιδεινώνεται σημαντικά λόγο κακής διατροφής και στρες.

Για να φανεί το τελικό αποτέλεσμα, σε μικρού βαθμού κυτταρίτιδα, χρειάζονται τουλάχιστον 10-12 συνεδρίες των 45’. Αποτελείται από συνδυασμό μαλάξεων που είναι απολύτως ασφαλής ακόμα και σε έντονες περιπτώσεις ευρυαγγείας.

Λεμφική Μάλαξη

Λεμφική Μάλαξη

Τεχνική που αποτελείται από πολύ απαλές κινήσεις που ακολουθούν την πορεία της λέμφου. Η λέμφος είναι από τα πιο σημαντικά συστήματα άμυνας του οργανισμού μας.

Το λεμφικό δίκτυο βρίσκεται σε ολόκληρο το σώμα και τα όργανα. Μεταφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό όλες τις απαραίτητες ουσίες που χρειάζεται για την καλή του λειτουργία, αποβάλλοντας ταυτόχρονα όλες τις άχρηστες.

Η λεμφική μάλαξη ενδείκνυται σε περιπτώσεις κατακράτησης υγρών, εμφανή οιδήματα, μετεγχειρητικές καταστάσεις (ενισχύει τους παράγοντες επούλωσης), λεμφοιδήματα μαστεκτομής.

Μυοχαλαρωτική Μάλαξη

Μυοχαλαρωτική Μάλαξη

Τεχνική που απευθύνεται σε ολόκληρο το σώμα με απώτερο σκοπό την χαλάρωση και ευεξία του μυϊκού συστήματος.

Το σώμα απελευθερώνεται από τις εντάσεις και τα μπλοκαρίσματα του καθημερινού άγχους, με την βοήθεια της μέγιστης οξυγόνωσης των κυττάρων και την αύξηση της σωματικής αιμάτωσης.

Θεραπείες Προσώπου

Βαθύς Καθαρισμός

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Βαθύς καθαρισμός του δέρματος που απομακρύνει το σμήγμα με ειδικό εξάρτημα (όχι με το χέρι που προκαλεί έντονο ερεθισμό).

Το δέρμα γίνεται καθαρό και λαμπερό χωρίς κοκκινίλες. Πολύ σημαντική μέθοδος για την σωστή απορρόφηση των καλλυντικών προϊόντων περιποίησης.

Ενδείκνυται και σε ακνεϊκά δέρματα, όπου βοηθάει πάρα πολύ στην μείωση εξάρσεων.

rejuvance

Rejuvance

Είναι μια ολιστική τεχνική αναζωογόνησης του δέρματος που αποτελείται σε σειρά κινήσεων πάνω στον συνδετικό ιστό, τους μύες του προσώπου, την λέμφο και τους μεσημβρινούς.

Βοηθάει στην αύξηση παραγωγής θρεπτικών ουσιών του δέρματος (ελαστίνη, κολλαγόνο) αφυδατώνοντας τις στιβάδες από μέσα προς τα έξω.

Ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες.

Η ολοκλήρωση της θεραπείας αποτελείται από 6 συνεδρίες σε διάστημα 3-6 εβδομάδων.

wishpro

Wish Pro

Η πρωτοποριακή συσκευή Wishpro® προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών θεραπείας που ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος .  Λειτουργεί με τέσσερις διαφορετικές κεφαλές  (μαγνητικά πεδία και μικρο ρεύματα) και κάψουλες ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιδιώκουμε.

  • Αναπλαστική
  • Αντιγυραντική
  • Κολλαγόνου
  • Υαλουρονικού οξέως
  • BTX (πεπτίδιο αργιρελίνης που μιμείται την δράση του Botox)
  • Καταπραϋντική
  • Λεύκανσης

Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Για θαμπές επιδερμίδες, που ταλαιπωρούνται από ρύπανση ή καπνό, ή για επιδερμίδες που αναζητούν ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα αντιμετωπίζοντας σημάδια γήρανσης.