Προφίλ

 

Προφίλ
Giliberti Florence

Προφίλ

Γεννήθηκα στην Σενεγάλη της Αφρικής από Γάλλους γονείς.

Ακολούθησα το επάγγελμα της μαμάς με αρκετή όμως δόση ιατρικής περιέργειας (κληρονομιά του μπαμπά!).

Σπούδασα στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας στο Τ.Ε.Ι Αθηνών και αργότερα τελείωσα Νοσηλευτική Χειρουργείου σε ιδιωτικό Ι.Ε.Κ.

Ξεκίνησα να δουλεύω στο πλευρό της μητέρας μου η οποία διατηρούσε ένα από τα πιο πολυσύχναστα κέντρα αισθητικής της εποχής. Σε αυτό το πολύ όμορφο περιβάλλον εργάστηκα ενώ συγχρόνως εκπαιδευόμουν δίπλα της μέχρι την στιγμή της συνταξιοδότησης της. Με συμβούλευε και με καθοδηγούσε μαθαίνοντας μου όλα τα μυστικά και τις τεχνικές που αγκαλιάζουν και φροντίζουν την γυναικεία φύση.

Έχοντας λοιπόν αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε θεραπείες μάλαξης κατά της τοπικής κυτταρίτιδας (φλέγον γυναικείο θέμα!) και θεραπείες προσώπου, βαθύ καθαρισμού και ενυδάτωσης, θέλησα να επεκταθώ και σε θεραπευτικές εναλλακτικές τεχνικές και θεραπευτική μάλαξη  (η ιατρική περιέργεια που λέγαμε), έτσι βούτηξα στον υπέροχο κόσμο της δια βίου εκμάθησης συμμετέχοντας σε διάφορα σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ανέλαβα, λοιπόν το ινστιτούτο με πολύ αγάπη και ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους αλλά και στο επάγγελμά μου.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή λοιπόν για μένα είναι να μπορώ, μέσω των τεχνικών μου, να κάνω τους ανθρώπους να νιώθουν υγιείς και ασφαλείς.

 

FLORENCE GILIBERTI – Φλοράνς Τζιλιμπέρτι
Πτυχιούχος Αισθητικός ΤΕΙ
Πιστοποιημένη βοηθός νοσηλευτικής IEK AKMH
BTAA Bowen Technique Academy Australia Certified
CBI Canine Bowen Institute Certified